PETUA BIBIR SEKSI


Hye!
Kak nanad nak share petua best tau untuk korang2 yang dah lama sangat nak bibior seksi macam Angelina Jolie tu 👄.
Tak payah susah2 nak cucuk2 bagai. Kak nanad share tips dan trick secara semulajadi khas untuk korang.

TIPS 1:
-korang perlukan kulit kayu manis, vaseline dan garam jurr.
- campurkan 3 bahan tadi, dan buat putaran membulat di bibir korang. 
- Tunggu dalam 5 minit sebelum cuci. Kemudian sapu vaseline dan tidur.
- Buat sebulan sekali sehingga dapat bibir idaman korang.
TIPS 2:
- Petua ni tak digalakkan kalau bibis jenis merekah/pecah atau kering.
- Campurkan beberapa 1 sudu vaseline, 1 sudu serbuk kayu manis, 1 sudu serbuk lada. Hamikau 😅. Adun sebati bahan2 tadi
- Sebelum apply adunan tadi, gunakan cotton buds dan sapu nipis lip balm terlebih dahulu.
Kemudian apply sedikit2 bahan2 tadi.
Yes for sure rasa 'burning' tapi sekejap je. Beauty is pain kan. 
- Kemudian, urut bibir dengan ice cube yang bertujuan melegakan, sambil memungilkan bibir serta memerahkan bibir korang.
-Buat dalam urutan membulat, supaya muscle bibir relax dan peredaran darah cantik dan laju. Cara ni akan buatkan bibir intant wow!

Jadi, mana 1 pilihan korang?
Selamat mendapatkan bibir Angelina Jolie 😗

0 comments:

 
Copyright © Nadea Fauzi