Lagi Contoh Maxi Skirt!!

Salam semua..:)

Sekali lagi, saya ingin tunjuk beberapa contoh Maxi Skirt yang semakin mendapat tempat dihati para pencinta fesyen terutamanya muslimah..:)
Di sini, saya tunjuk kan contoh skirt yang dipakai oleh ZoeyZauYah my luvly buddy, dan salah sorang customer yang baik hati Zur Aida yang sudi memberikan gambar beliau bersama Maxi Skirt dari kami..:)

Ok, jom tengok..^___^
Sweet je Zur Aida dengan ribbon clincher tu..:)
Dan ini adik manis yang memang dah suwit, bertambah suwit!!

Credit to Zoey..:)..seyes beliau nampak ayu !!

Ok, jadi, apa tunggu lagi? jom order sebelum kehabisan stok..
Maklumat lanjut, jom tekan SINI

P/s: Lupa pula nak pesan. Ada sesetengah colour memang sedikit jarang, tapi di syorkan supaya pakai inner @ kain dalam supaya tidak la jarang dan nampak bentuk kaki jika kena sinaran matahari terutama ketika waktu petang. Dan for information, zip yang dikenakan ke atas Maxi Skirt adalah 'zip sorok', maknanya, tiada kesan zip yang mencacatkan penampilan...:)..

0 comments:

 
Copyright © Nadea Fauzi