Lagi Stock Skirt!! ^_^

Salam semua..:)
Yaay!! Stock Maxi Skirt dah sampai..^_^
Jom tengok di PelangiHeritage..

Maxi Skirt
Colour: Pink

Maxi Skirt
Colour: Maroon

Restock Again!!

Alhamdulilah,
Duyung Skirt dan Maxi Skirt mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.
Terima kasih dan harap anda yang telah memiliki skirt-skirt dari kami, berpuas hati.
Kepada yang tak dapat order sebab kebanyakan warna telah kehabisan stock, jangan risau sebab,
kami akan restock lagi Maxi Skirt (paling mendapat sambutan) pada minggu hadapan..:)
Jadi, sesiapa yang masih berminat, cepat-cepat hantar order sebelum terlambat.

Boleh digayakan dengan belt..:)

Tanpa belt pun cantik jugak..^_^

Nak tengok contoh lain lagi?

Maxi Skirt & Duyung Skirt

Jom klik sini untuk maklumat lanjut..:)


Pelangi'sHeritage Kembali!!

Salam semua,
Menjelang tahun baru yang bakal menjelma,Pelangi's Heritage bakal muncul
dengan pelbagai item dan aksesori yang menarik dan gojes!!
Untuk item terbaru, kami memperkenalkan Maxi Skirt yang cantik dengan warna-warna pelangi yang segar dan cantik!!
Percayalah, sangat cantik dan selesa!!
Jadi, apa tunggu lagi?
Nantikan kemunculan kami pada 17/12/2011!!
Diskaun bagi 5 pembeli pertama!!
Hanya di Pelangi'sHeritage
Contoh Maxi Skirt..:)



Stay tune!!

PBC 536~SOLD~

DADA: 32" (smokey)
PINGGANG: 30"
LABUH: 29"

RM 29

PBC 534~SOLD~

BAHU: 14"
DADA: 36"
PINGGANG: 34"
LABUH: 32"

RM 23

PBC 535~SOLD~

BAHU: 13"
DADA: 38"
PINGGANG: 36" (ada getah)
LABUH: 44"
MATERIAL: STRCTHABLE

RM 29

PBC 533~SOLD~

BAHU: 14"
DADA: 34"
PINGGANG: 32"
LABUH: 30"

RM 20

PBC 532~SOLD~

SIZE: FREE SIZE
BUT FIT TO M- FIT L
RM 20

PBC 530~SOLD~

BAHU: 16"
DADA: 38" (STRECHTABLE)
LABUH: 34"

RM20

PBC 531~SOLD~

BAHU: 14"
DADA: 32" (SMOKEY AT DA BACK)
PINGGANG: 30"
LABUH: 32"

RM 20

PBC 529

DADA: 40"
PINGGANG: 38"
LABUH: 36"

RM 23

PBC 528~SOLD~

BAHU: 16"
DADA: 38"
PINGGANG: 36"
LABUH: 32"

RM 29

PBC 527~SOLD~

BAHU: 15"
DADA: 38"
PINGGANG: 36"
LABUH: 33"

RM 25

PBC 526~SOLD~

BAHU: 16"
DADA: 40"
PINGGANG: 38"
LABUH: 32"

FREE BELT..:)

RM 23

PBC 525~SOLD~

BAHU: 34"
DADA: 32"
LABUH: 34"

RM23

PBC 524~SOLD~

BAHU: 15"
DADA: 40"
LABUH: 32"

MATERIAL: STRECTHABLE

CLOSE UP.:)

RM 20

PBC 523~SOLD~

FREE SIZE..:)

RM 18

PBC 522~SOLD~

BAHU: 15"
DADA: 34"
PINGGANG: 32"
LABUH: 30"

RM 20

PBC 521~SOLD~

E
DADA: 32" (SMOKEY AT DA BACK)
PINGGANG: 30"
LABUH: 38"
CLOSE UP..:)

RM 20

PBC 520~SOLD~

BRAND: GOGGLES
SIZE: M
BAHU: 16"
DADA: 40"
PINGGANG: 38"
LABUH: 32"

RM 23


W/L:
NIK NURHANIS

PBC 519~SOLD~

BAHU: 15"
DADA: 40"
LABUH: 32"
MATERIAL: STRECTHABLE

RM 20

PBC 518~SOLD~

BRAND: DSQUARED2
SIZE: M
DADA: 38" (smokey at da back)
PINGGANG: 36"
LABUH: 40"
TALI BAHU ADJUSTABLE

RM 25

PBC 517~SOLD~

BAHU: 15"
DADA: 38"
PINGGANG: 36"
LABUH:  32"

RM 23

PBC 515~SOLD~

BRAND: Pa&CO.
BAHU: 13"
DADA: 34"
PINGGANG: 32"
LABUH: 35"

RM20

PBC 516~SOLDOUT~

DADA: 36" (SMOKEY AT DA BACK)
PINGGANG: 34"
LABUH: 40"

CLOSE UP..:)



RM 29

PBC 514~SOLD~

BAHU: 16"
DADA: 35"
PINGGANG: 34:
LABUH: 35"

RM 18

PBC 513~SOLD~

BAHU: 15"
DADA: 38"
PINGGANG: 36:
LABUH: 30"

SWEET PEACH..;)

RM20

PBC 512~SOLD~

BAHU:  15"
DADA: 40"
PINGGANG: 38"
LABUH: 30"

JALUR YG BUATKAN NAMPAK LEBIH TINGGI..
SERIUS CANTIK..:)

RM 24

PBC 511~SOLD~


  BRAND: BANANA REPUBLIC
SIZE: L
BAHU: 16"
DADA: 46"
PINGGANG: 44"
LABUH: 40"
MATERIAL: STRECTHABLE

RM 23

PBC 510~ SOLD~

BAHU: 16"
DADA: 38"
PINGGANG: 36"
LABUH: 32"

SMART DESIGN..:)

RM 20 

 
Copyright © Nadea Fauzi