SPECIAL EDITION

Salam semua, malam ni saya x update baju lagi tau. Kemungkinan 5hb- 7hb Julai baru ada kesempatan nak update. Jadi, malam ni dari tengok blog ni kosong je, saya nak update rantai labuh, cuma sebelum ni saya x jual online la aksesori ni, jadi saja nak test market kot ada sambutan sebab saya survey, kebanyakan rantai labuh ni dalam puluhan ringgit la jugak. Tapi, yang bakal di upload ni x mahal, semua mampu memilikinya. Sesuai sgt la untuk muslimah yang pakai tudung sebab rantai ni paras 'below bust' anda. Jadi, stay tune ya..:)
pic: credit to google
lebih kurang camni la labuh rantai tu..:)

0 comments:

 
Copyright © Nadea Fauzi