MANE CIK PELANGI GUNA MIKO?

Ok, tajuk kat atas tu sebab banyak permintaan tanya kenapa x tunjuk gambar Cik Pelangi sendiri?
Aduh.tolong faham bahawasanya saya sangat2 pemalu (sbb tu jual on9, xpayah jumpa orang..kantoi)
Ni pic masa Pelangi g wedding kawan baru2 ni..korang teka la saya mane satu..:P

ops! pic NO EDIT hokey!
sama  tinggi dah dgn bunga tu..hehe

dengan pengapit pengantin..:),
pelangi mekapkan,guna miko kod 151

tara..my beloved frenz..sheila
selamat pengantin baru yunk..^_^
pic pelangi dengan pengantin, x siap lagi ,
pelamin itu, kami berdua yang konker posing sana sini..hehe

Ok, perlu update baju cepat2, jadi enrty ni akan ke bawah n ke older post..
hehe

ok, babai..

0 comments:

 
Copyright © Nadea Fauzi